Fiets met uw Batavus Kinderfiets door Den Haag!

Batavus Kinderfiets Den Haag bij Energiefietsen.nl super snel geleverd!

Batavus is al meer dan 100 jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen. Ook bedenkt Batavus continu slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken. Elke Batavus fiets kenmerkt zich door toepassing van hoogwaardige materialen en de montage van kwaliteitsonderdelen.

Batavus Kinderfiets van Energie Fietsen in Den Haag


Heerlijk genieten van fietsen, zonder zorgen, met uw Batavus. U fietst soepel door de straten van Den Haag en hoeft u geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Deze aantrekkelijke en goede kwaliteit Batavus fiets straalt fietsplezier uit. Of naar werk fietst of een sportieve tocht maakt, op een Batavus wordt fietsen een genot.

Energie Fietsen biedt u in Den Haag een ruim assortiment Batavus fietsen. Wij hebben voor u de Batavus Kinderfietsen. Of u nu op zoek bent naar een stoere, vrolijke, glamour, trendy of juist lieve kinderfiets. Wij hebben kinderfietsen in alle maten voor alle leeftijden. Bij Energie Fietsen in het Benoordenhout hebben wij voor u de Batavus Jongensfiets en Batavus Meisjesfiets.

U bent van harte welkom deze Batavus Kinderfietsen in onze winkel te bekijken en een proefrit te maken.
Batavus Kinderfiets
Batavus Kinderfiets