Fiets met uw Batavus Stadsfiets door Den Haag!

Batavus Stadsfiets Den Haag bij Energiefietsen.nl super snel geleverd!

Batavus is al meer dan 100 jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen. Ook bedenkt Batavus continu slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken. Elke Batavus fiets kenmerkt zich door toepassing van hoogwaardige materialen en de montage van kwaliteitsonderdelen.

Batavus Stadsfiets van Energie Fietsen in Den Haag


Heerlijk genieten van fietsen, zonder zorgen, met uw Batavus. U fietst soepel door de straten van Den Haag en hoeft u geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Deze aantrekkelijke en goede kwaliteit Batavus fiets straalt fietsplezier uit. Of naar werk fietst of een sportieve tocht maakt, op een Batavus wordt fietsen een genot.

Energie Fietsen biedt u in Den Haag een ruim assortiment Batavus fietsen. Wij hebben voor u de Batavus Stadsfiets, een ideale fiets om u soepel door het stadsverkeer van Den Haag te bewegen. Deze fietsen zijn trendy, stoer, chique, praktisch of sportief, kortom u hebt veel keuze. Bij Energie Fietsen in het Benoordenhout hebben wij voor u de Batavus Lifestyle Fietsen, Batavus Moederfietsen en Batavus Omafietsen.

U bent van harte welkom deze Batavus Stadsfietsen in onze winkel te bekijken en een proefrit te maken.
Batavus Lifestyle Fiets Den Haag
Batavus Lifestyle Fiets Den Haag
Batavus Moederfiets Den Haag
Batavus Moederfiets Den Haag
Batavus Omafiets Den Haag
Batavus Omafiets Den Haag