Fietsverzekeringen

Als u een fietsverzekering wilt afsluiten helpen wij u graag verder:


- Wij adviseren en begeleiden u bij het afsluiten
- Schade afhandeling wordt door ons geregeld
- U kunt uw fiets verzekeren voor 3, 4 of 5 jaar
- Casco (schade) verzekering is mogelijk
- E-bike verzekering met lage tarieven
- U bent direct verzekerd
- Geen eigen risico
- Bij schade direct weer een nieuwe fiets!

Energie Fietsen en ENRA


Energie Fietsen is al vele jaren partner van ENRA verzekeringen in Den Haag en wij kunnen u perfect adviseren over de verschillende fietsverzekeringen. Wij zorgen voor de afhandeling bij afsluiten en schade. Zo nemen wij u deze zorgen uit handen en u blijft mobiel!

ENRA Fietsverzekering


U hebt net een nieuwe fiets gekocht; daar hoort een goede verzekering bij. Want u wilt natuurlijk wel graag mobiel blijven met u fiets. Gelukkig kan dat met de nationale fiets verzekering. Want deze verzekerd u van 2, 3 of 4 jaar lang blijvend fietsplezier.
De kans, dat uw fiets gestolen wordt, is in Den Haag helaas reel aanwezig. Het gebeurt maar al te vaak dat iemand uw fiets zomaar meeneemt. Maar de nationale fiets verzekering helpt u, dat u na zo'n nare gebeurtenis snel weer lekker door Den Haag fietst.

>Bekijk de voorwaarden
>Bereken uw tarief

Diefstal? Energie Fietsen helpt u direct weer in het zadel!


Bij de tweewielerspecialist waar u de fiets heeft aangeschaft en verzekerd krijgt u na diefstal namelijk gewoon weer een gelijkwaardige fiets naar keuze. Zonder extra ingewikkelde procedures en -ook mooi meegenomen- zonder eigen risico.
Dat is een prettige gedachte.


E-Bike verzekering? Voordelig!


Speciaal voor elektrische fietsen heeft ENRA exclusive E-Bike Verzekeringen, met mobiliteitsgarantie. Deze verzekeringen hebben speciale, lage tarieven voor E-Bikes tot 3000 of tot 4000. Het is mogelijk om tegen diefstal te verzekeren, maar ook voor schade en garantieverlenging tot 5 jaar!
De mobiliteitsgarantie in uw verzekering voor uw elektrische fiets houdt in, dat als u pech hebt onderweg, u snel opgehaald en naar uw startpunt of fietsenwinkel, Energie Fietsen Den Haag, wordt gebracht.
Energie Fietsen en ENRA houden u mobiel!

Korting met DPC chip


Wanneer uw fiets is voorzien van n of meerdere geregistreerde Diefstal Preventie Chips (DPC) hanteert ENRA (nog) voordeligere tarieven. Een DPC is een verborgen chip, die de politie en de fietsspecialist kan uitlezen. De chips bevatten hiervoor een uniek nummer en de meeste stadsfietsen in de prijscategorie vanaf 600 euro zijn hiermee uitgerust. Door de extra veiligheid die de DPC biedt, zijn de tarieven zeer gunstig.

Welke sloten zijn er toegestaan?


Een fietsverzekering is een logisch en verstandig verlengstuk bij de aanschaf van een fiets. Om voor de verzekering in aanmerking te komen moet de fiets echter wel voorzien zijn van een ART goedgekeurd slot. Bij Energie Fietsen weten wij voor u precies welke sloten hieraan voldoen. (zie ook www.stichtingart.nl).

Verzekering afsluiten


Er zijn meerdere mogelijkheden om de verzekering van ENRA af te sluiten. De makkelijkste is om bij ons langs te komen, of er gelijk een afsluiten als u uw nieuwe fiets komt ophalen. Dan kunnen wij direct alles voor u regelen en rijdt u verzekerd de deur uit. Wilt u eerst advies? U bent van harte welkom