Fiets met uw Gazelle Toerfiets door Den Haag!

Gazelle Toerfiets Den Haag bij Energiefietsen.nl super snel geleverd!

Gazelle is marktleider op de fietsenmarkt in Nederland en is ver buiten de landsgrenzen bekend. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit voorop. In 1992 ontving Gazelle van Prinses Margriet het predicaat Koninklijk ter eren van het 100-jarig jubileum. Door deze onderscheiding voelt Gazelle zich moreel verplicht om te blijven innoveren en voorop te blijven met slimme vindingen die fietsen leuker maken.

Gazelle Toerfiets van Energie Fietsen in Den Haag


Als u op uw Gazelle fietst voelt u de kwaliteit en degelijkheid van deze fiets. En ook in het drukke verkeer van Den Haag zult u met uw Gazelle geen moeite hebben met het vinden van een parkeerplek, of hoeft u zich zorgen te maken over files in de spits. Op deze fiets kost fietsen geen moeiten, maar geeft het juist energie en u navigeert moeiteloos door het stadsverkeer. Een Gazelle fietst heerlijk licht, hebben een slim design en een robuuste kwaliteit.

Energie Fietsen biedt u in Den Haag een ruim assortiment Gazelle fietsen. Wij hebben voor u de Gazelle Toerfiets. Deze fiets is thuis op elk terrein, hij is geschikt voor sportieve fietstochten buiten Den Haag, maar ook voor het dagelijkse woon- werkverkeer. Bij Energie Fietsen in het Benoordenhout hebben wij voor u de Gazelle Toerfiets voor Dames en de Gazelle Toerfiets voor Heren.

U bent van harte welkom deze Gazelle Toerfietsen in onze winkel te bekijken en een proefrit te maken.
Gazelle Toerfiets
Gazelle Toerfiets