Werkplaats

Service Energie Fietsen in Den Haag:
- Geen afspraak nodig
- Snelle Service
- Vandaag gebracht morgen klaar
- Gratis leenfiets
- Duidelijke prijsopgave vooraf
- Iedereen is altijd welkom
- Concurrerende Tarieven
- Vrijblijvend AdviesAl 80 Jaar in Goede Handen


Energie Fietsen is de specialist op het gebied van fietsreparatie in Den Haag en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van elektrische fietsen en fietsen van Gazelle, Batavus, Union, Koga, Cortina en Spiked Cycles. En dat zonder afspraak.


Fiets Reparatie in Den Haag sinds 1928!


Wij bij Energie Fietsen weten als geen ander hoe onmisbaar een fiets is en als deze defect raakt kan dat veel last bezorgen. Daarom hebben wij een professionele werkplaats waar wij fietsen van alle merken repareren. Onze vakkundige monteurs werken alleen met kwaliteits-materialen en geven bij het aannemen van de reparatie een zo correct mogelijke schatting van de reparatiekosten. U komt niet voor verrassingen te staan.

Gratis Leenfiets Service


Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij met gratis leenfietsen. Als u uw fiets brengt voor een reparatie of een servicebeurt hebben wij een leenfiets voor u klaar staan. Kortom: Wij zorgen dat u mobiel bent!

Professionele Fiets Werkplaats in Den Haag


De werkplaats van Energie Fietsen in Den Haag is zeer efficiŽnt en modern en onze monteurs kunnen de meeste reparaties binnen 1 dag gereed hebben. Als de fiets voor 13:00 uur wordt gebracht staat deze de volgende dag om 17:00 weer klaar. Bij afwijkende speciale reparaties of als er een bepaald onderdeel niet voorradig is overleggen wij met u wanneer uw fiets klaar zal zijn.

Reparatie van Alle Soorten Fietsen in Den Haag


Bij Energie Fietsen repareren wij voor u alle soorten fietsen, van stadsfiets tot mountainbike, van kinderfiets tot elektrische fiets.
Onze monteurs hebben een goede kennis van de nieuwste technieken en materialen, van een normale omafiets tot geavanceerde high end carbon racefiets en E-Bikes. Iedere fiets is bij ons welkom en wordt met de grootste zorg naar uw wensen gerepareerd of onderhouden. En natuurlijk kunt u ook altijd even langskomen voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.

Elektrische Fiets Reparatie in Den Haag


Bij Energie Fietsen zijn wij gespecialiseerd in reparatie van elektrische fietsen van Gazelle, Batavus, Koga, Union en Spiked Cycles en kunnen u in alle situaties perfect adviseren. Door ons directe contact met de fabrikanten kunnen wij snel en professioneel uw elektrische fiets repareren of onderhoud plegen.