Energie

energiefietsen
Energie Fietsen
Sinds 1928 uw specialist
energiefietsen
Energie Fietsen
Sinds 1928 uw specialist
energiefietsen
Energie Fietsen
Sinds 1928 uw specialist

Energie Fietsen

In 1928 werd in Den Haag de Technische Handelsonderneming Energie opgericht. In 1958 werd de onderneming overgenomen door J.W. Houtsma en zijn broer. Na een langdurige periode in een voormalige garage in de Weissenbruchstraat 298 en na een kort verblijf op de Breitnerlaan 8 werd in 1970 de Rijwielhandel Post overgenomen op de hoek van de Sadéestraat op nummer 31. Deze nieuwe locatie was goed toegankelijk en centraal gelegen in het Benoordenhout.

De Technische Handelsonderneming Energie, zoals de zaak toen nog officieel heette, repareerde en verkocht in die tijd ook bromfietsen. Naderhand ging men zich volledig toeleggen op de verkoop en reparatie van nieuwe en tweedehands fietsen. En natuurlijk stond een goede en klantgerichte service centraal.

Het bedrijf is inmiddels overgenomen door zoon Marcel Houtsma en is uitgebouwd tot een professionele onderneming met een enorm assortiment merkfietsen en vele accessoires. Ook heeft de Technische Handelsonderneming Energie de nieuwe naam Energie Fietsen gekregen. Energie Fietsen participeert in Fietsproject fietsen en in gespecialiseerd in elektrische fietsen.

Energie Fietsen biedt nog steeds de persoonlijke en klantgerichte service, die u al sinds 1928 van ons kent en onze professionele en vakkundige monteurs zijn u van dienst met een goede kennis van alle soorten fietsen en natuurlijk ook op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Service staat centraal. De meeste reparaties kunnen binnen een dag uitgevoerd worden en staat uw fiets dus al de volgende dag voor u klaar. Mocht het toch langer duren, krijgt u van ons een leenfiets mee, zodat u altijd mobiel blijft. Ook zullen alle reparaties met u besproken worden, waardoor geen nare verrassingen komen.

De technische know-how en de snelle service maken Energie Fietsen tot een belangrijk centrum voor alle fietsers in het Benoordenhout en omstreken.

Kom eens vrijblijvend langs voor advies. U bent van harte welkom!

Adres:

Sadéestraat 31, 2596XB Benoordenhout, Den haag

Contact:

070 - 324 8473
info@energiefietsen.nl

Openingstijden:

DINSDAG-VRIJDAG: 08:30–18:00
ZATERDAG: 08:30 - 17:00
ZONDAG & MAANDAG: GESLOTEN